Lezingen en interviews

Kwaliteitsjaarverslag Xpert Clinic 2014
In dit interview vertelt drs. K.P. de Haas over haar eigen drijfveren. En over hoe belangrijk samenwerking in de keten is om snel tot de juiste diagnose en behandeling te komen. Een samenwerking tussen spoedeisende hulpartsen, verpleegkundigen, huisartsen en hand- en polschirurgen.

2 februari 2016: Interactieve lezing voor KNGF
Op uitnodiging  van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie gaven Nicoline de Haas en Rik van Houwelingen voor een zaal van 30 fysiotherapeuten een lezing over de hand- en pols klachten en de behandelingsmogelijkheden. Door de deelnemers beoordeeld met een 8,3.

5 april 2016: Interview RTV Rijnmond 
Een interview door het radioprogramma Vitamine R, gepresenteerd door Yvonne Nesselaar. Informatie voor luisteraars over carpaal tunnel syndroom, ganglion, wiebelduimen, kapotte pezen en de ziekte van Dupuytren. Luisteraars werden in de gelegenheid gesteld live vragen te stellen.

11 april 2016: Presentatie op de dag van Marc
De Dag van Marc organiseert onderwijs aan Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundigen (MBB’ers). 11 april 2016 gaf  Nicoline de Haas voor een zaal van 300 MBB’ers en spoedeisende hulpartsen een presentatie  over de Chirurgische behandeling van hand- en polsletsels.

13 juni 2016: Nascholing handtherapeuten Handtherapie Nederland.
Op 13 juni 2016 is nascholing gegeven aan handtherapeuten van Handtherapie Nederland. Het onderwerp was TFCC letsel. Besproken zijn de anatomie en biomechanica van het distale radioulnaire (DRU) gewricht, de symptomen en het lichamelijk onderzoek bij een TFCC letsel en de differentiaaldiagnose. Het beeld van TFCC letsel bij polsartroscopie werd in beeld gebracht door middel van videobeelden van polsartroscopie. Aan de hand daarvan werd de classificatie en diverse behandelvormen geïllustreerd.

Reageren is niet mogelijk